Ipari gyorskapuk - Ipari PVC gyorskapuk

 
Ipari PVC gyorskapuk
 

 

ÜDVÖZÖLJÜK GYORSKAPUINK

MŰSZAKI LEÍRÁSAINÁL

 
Ha szeretne nagyobb betekintést nyerni gyorskapuink műszaki tartalmába,
akkor itt olvashat róluk.


DITEC PVC ipari gyorskapu

  
 
 

Moduláris

A flexibilis feltekeredő kapu elemes kialakítása fontos jellemzője a Ditec kapuknak, ami lehetővé teszi a megsérült ponyvarész gyors és egyszerű cseréjét.

 

Flexibilis

A motor rendelhető INVERTER mozgásrendszerrel is. A különböző sebességek, lassítás, gyorsítás vezérlés biztosítja a csúcsteljesítményt. Így könnyű a sebesség beállítása.

 

Önjavítás

A forgalmas helyeken telepített gyorskapuknak néha járművek ütköznek, ami javítás alatti leállást okozhat. automatikus visszafűzésére a vezetősínekből való kicsúszás után.

 

Átlátszó

A legtöbb kapu modell rendelhető nagy ablakokkal, amik teljes átláthatóságot biztosítanak, több természetes fényt engednek át, világosabbá teszik a munkahelyet. Biztonságosabb, mivel már messziről érzékelhető a túloldali akadály.
 


​Biztonságos

A Ditec flexibilis gyorskapu egyedülálló biztonsági szintet nyújt, köszönhetően két exkluzív eszköznek, melyek csökkentik a ponyva okozta sérüléseket: az elektronikus biztonsági lineáris encoder (SLE) rendszer és az infrasorompó. Az SLE (Safety Linear Encoder) 05 bejelentett szabadalom, ami visszanyit, ha valami akadály meghiúsítja a zárást. Az oszlopba építették, így a ponyva vezeték- és elektromos csatlakozás mentes.  

Soft Reset ipari gyorskapu önjavító ponyvával

A Ditec Soft Reset egy kompakt, önjavító gyorskapu amely rugalmas ponyvával és puha alsó éllel rendelkezik. 
A kapu megjelenése letisztult, míg a kiváló szigetelésnek és egyszerű működési elvnek köszönhetően piacvezető.
 

 


OPTIMALIZÁLT FOLYAMAT ÁRAMLÁS

 
A Soft Reset kaput úgy tervezték, hogy a telepítése gyors, működtetése pedig problémamentes és egyszerű legyen. Hála a gyors nyitási-zárási ciklusnak és az önjavító ponyvának, egy esetleges ütközés után a kapu azonnal helyreállítja magát, így megakadályozza az értékes idő kiesését. A Soft Reset tökéletes választás, ha gyors és teljesen zökkenőmentes munkafolyamatot szeretnénk biztosítani.


 

ENERGIATAKARÉKOSSÁG

A nyitási sebesség elérheti az akár 2,3 m/s is, mely a gyors zárási idővel párosulva garantálja, hogy a kapu csak addig legyen nyitott állapotban, amíg az valóban szükséges.


 

TÖMÍTETTSÉG

A ponyva oldalán lévő zip-zárak egy szűk megvezető sínben futnak, mely így tökéletes kiváló biztosít, emellett megakadályozza a por és egyéb szennyeződés bejutását is. Igény esetén további tömítések állnak rendelkezésre az ajtó szigetelési kapacitásának növelésére. 

HALK MŰKÖDÉS

A tökéletesen csendes működést a speciálisan kialakított oldalsó megvezető sínek biztosítják, melyben a szorosan elhelyezett zip-zárak és speciális alátétek elnyelik az esetlegesen kialakuló vibrálást.

 

 

Kattintson a zöld gombra és kérjen gyorskapura ajánlatot!

Itt tud ajánlatot kérni


 

Kérem nézze meg DITEC PVC gyorskapu telepítésünket: 


 

A garantált biztonság 

SZEMÉLY-, ÉS VAGYON VÉDELEM

A kapu azonnal érzékeli az esetleges akadályt, legyen az akár személy vagy tárgy. Ütközés esetén, a kombinált biztonsági eszközöknek hála, a kapu mozgása azon nyomban megáll és szükség esetén visszanyit.  A rugalmas ponyvának és puha alsó élnek hála semmilyen sérülés ne éri az ott tartózkodót. 

FELHASZNÁLÓ BARÁT MŰKÖDTETÉS

A 32 karakteres kijelzővel ellátott vezérlő panel lesz az Ön legmegbízhatóbb segítsége a kapu működtetése közben, mely folyamatos állapot jelentést nyújt a kapu aktuális működéséről. Egyszerűen beállítható menüvel és karbantartási tervezettel lett felszerelve.  Esetleges áramszünet esetén a kurblis kioldónak köszönhetően, Ön bármikor manuálisan működtetheti a kaput.

  

Modern és egyedi megjelenés 

KREATÍV TERVEZÉS ÉS TOVÁBB FEJLESZTETT DIZÁJN

A Soft  Reset gyorskapu kerete  áramvonalas és rendkívül jól terhelhető. A lejtős kialakítású felső tengelyburkolat egyedi megjelenésű és könnyen tisztán tartható.  A lekerekített PVC oldallapok igényes kiegészítésként szolgálnak a tökéletes megjelenéshez.


 

ALACSONY KARBANTARTÁSI IGÉNY

A lágy indítás   és zárás rendkívül jól kontrollálja a nyitási és zárási folyamatot, ezáltal kevesebb feszültség nehezül a motorra és jelentősen csökken az energiafelhasználás is. A Soft Reset gyorskapu csupán pár mozgó alkatrésszel rendelkezik, így rendkívül alacsony a karbantartási igénye. Az önjavító ponyvának köszönhetően ütközés esetén sincs szükség szerviz munkára, hiszen azonnal visszafűzi magát, mikor a kapu felnyílik.


 

HELY TAKARÉKOS

A keskeny oldalsó oszlopoknak köszönhetően a kapu nagyon kicsi helyigénnyel rendelkezik. A keret kompakt szerkezete és a ponyva kis fejrésze biztosítja a maximális átjárási szélességet és magasságot


 


 

DITEC SMART RESET gyorskapu

Önjavító, biztonságos és nagy teljesítmény


Maximális funkcionalitás különleges önjavító rendszerrel. A Ditec Smart Reset egyedülálló a saját osztályában: egy különleges rendszer önjavító képességgel ruházza fel a kaput. Egy egyszerű nyitási és zárási művelettel a ponyva visszafűzhető, ha véletlenül kicsúszott a vezetősínjéből. A kicsúszott ponyva az első kinyitáskor visszaáll alaphelyzetbe. Egyszerű, megbízható és kompakt.

A Ditec Smart Reset feltekeredő kapunak erős és kompakt tartószerkezete van. A motort a kapu külső részére szerelték, így könnyen hozzáférhető, gyorsan ellenőrizhető. Az alkatrészek jól megtervezettek és alaposan teszteltek. Ezek a fő jellemzők ezt a kaput egy esztétikus és gyakorlatias megoldássá teszik: egyszerű és gyorsan felszerelhető, biztonságos és megbízható.

A biztonság legmagasabb szintje A kapu felszerelhető INVERTER-rel, elektronikus SLE eszközzel, vészhelyzetben kézi nyitás lehetséges egy forgató kar segítségével. Jól tömített élek, biztonságos, flexibilis önjavító ponyva A flexibilis ponyva elérhető normál vagy nagy átlátszó PVC ablakokkal. A szakadásmentes poliészter kapható kék, szürke, piros színben, a hőszigetelt kék és szürke színben, az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal) minősített, fehér, élelmiszeripari minőségben, összhangban az EC (Európai Közösség) élelmiszeripari irányelveivel. A sokrétű kínálat megfelel a különféle üzemeltetési követelményeknek és az ágazatok különféle szabályozásnak, mindez jó láthatóság és megnövelt átjárási biztonság mellett.
ditec smart reset


 
 


DITEC SECTOR RESET GYORSKAPU

Önjavító, teljesen biztonságos gyorskapu ellensúlyrendszerrel
Nagy terhelésre terveztéksector reset gyorskapu

 


Robosztus és megbízható, intenzív használatra A Ditec Sector Reset gyorskaput erős, kompakt, szabadon álló felépítés jellemzi, a működtető motor fekete törésálló (ABS) burkolatot kapott. Az exkluzív megjelenés könnyű és gyors hozzáférést tesz lehetővé a részegységek ellenőrzésekor. A motor kiegészíthető egy kioldóval a félautomatikus vésznyitóhoz, ami automatizálható az APS (Automatic Panic System) rendszerrel. Magas szintű biztonság.  

sector reset gyorskapu


 

 

A DITEC flexibilis ipari gyors kapuk működése hatványozottan gyorsabb, mint a szekcionált kapuké, ily módon akadályozza a por és egyéb szennyeződések, a hideg vagy meleg ki- illetve beáramlását. Ebből adódóan leggyakoribb felhasználók az élelmiszerraktárak, gyártó- és vegyi üzemek vagy a nagy targoncaforgalmú depók és logisztikai központok. Az ajtók közös tulajdonságai a megbízható működés, a rendkívül változatos működtetési lehetőség különböző érzékelőkkel, a szakszerű biztonsági megoldások, és az esztétikus megjelenés. A megrendelő igényei szerint több típusban is rendelhetőek. Alapkivitelben egy betekintő szekcióval gyártjuk, de igény esetén akár az egész ponyva lehet átlátszó. A működtetéshez szükséges kiegészítő eszközök nagy választékban állnak a vásárló rendelkezésre.

 

Húzókapcsolóról működő PVC gyorskapu telepítésünk Budapest 15. kerületben:  

 

 

Kattintson a zöld gombra és kérjen gyorskapura ajánlatot!
A Ditec Sector Reset az önjavító feltekeredő kapu puha alsó éllel rendelkezik ezzel biztosítva a tökéletes tömítést.
 

A ponyva önjavító képessége minimalizálja a működés leállását egy esetleges ütközésnél. 

ENERGIA TAKARÉKOSSÁG

A gyors működési sebességnek hála a kapu nem marad nyitva hosszabb ideig, mint az szükséges. Mindemellett a kapu működése rendkívül energiatakarékos.
 
 

TÖMÍTÉS ÉS SZÉL ELLENÁLLÁS 

A ponyvát zip-zárral rögzítik az  oldalsó megvezető sínben, így garantálva a tökéletes tömítést, valamint minimalizálja van az áthaladó levegő és por bejutását. Az INVERTER-es  motorral felszerelt kapuk  esetében a zárási folyamat  lépésről lépésre történik, így még erős széllökések esetén is biztosítva a kapu zárhatóságát.
 

HALK MŰKÖDÉS

A speciális sín megvezetőknek és a zip-zár technikának köszönhetően a kapu működése rendkívül halk.
Akár 3,0 m/s nyitási sebességgel, napi 1000 ciklusra tervezve

 

Garantált biztonság


 

SZEMÉLY-, ÉS VAGYON VÉDELEM 

Az egyedülálló, öntesztelő biztonsági rendszer (SLE) és a fotocellák érzékelik az esetlegesen felmerülő akadályokat és szükség esetén visszanyitja a kaput.  A ponyva is teljesen biztonságos, mivel puha alsó éllel és merevítők nélkül lett kialakítva.

 

 

VÉSZNYITÁS

Vészhelyzet esetén a piros kar elhúzásával az ellensúlyok kioldanak és a kapu felnyílik, ezzel tökéletesen megfelelve a biztonsági előírásoknak. A nagy méretű áramvonalasan kialakított ablakoknak köszönhetően szinte teljes átláthatóság biztosítható, valamint igény esetén egyedileg is nyomtatható.
 

 

ALACSONY KARBANTARTÁS

A Ditec  Sector  Reset,   a  kevés   mozgó   alkatrészének  és   az  egyedülálló ponyva megvezetőnek hála nagyon  kevés  karbantartást igényel.  A ponyva önjavító tulajdonágának és   a merevítő nélküli   kialakításnak köszönhetően a helyreállítási költségek rendkívül alacsonyak. Az ellensúlyok csökkentik a motor terhelését, ezáltal hosszabb élettartamot és kevesebb karbantartást garantálva a tulajdonosainak.

 

 

HELY TAKARÉKOS

A Ditec Sector Reset keskeny oszlopai csökkentik a kapu helyigényét, így ideálissá teszik a beépítést akár szűk helyen is. Az önhordó oszlopok és a beépített motor lehetővé teszik számunkra a szűk folyosón való telepítést.


 


DITEC TRAFFIC C gyorskapu
Gyors, biztonságos és megbízható, moduláris ellensúlyokkal és INVERTER-rel

Ideális közepes és nagy bejáratokhoz


gyorskapu


 
 
Gyors, erős és megbízható, a legkülönbözőbb körülmények között A Ditec Traffic C gyorskapu megbízható és biztonságos hajtogatással, különleges képessége a gyors működés. Alkalmas a közepestől a nagy bejáratokig. Könnyedén működik a legkülönbözőbb körülmények közt, beleértve a szélnek kitett bejáratokat és az alacsony nyomású helyiségeket. A beépített motor teljesen rejtett a burkolatban.

A motor a lehető legalacsonyabb energiafelhasználással működik, így energiát takarít meg és meghosszabbítja az operátor élettartamát. A moduláris ellensúlyú kiegyensúlyozó rendszer erős vonószíjjal biztosítja a biztonságos, sima és megbízható működést. A függőlegesen sorba szerelt biztonsági infrasorompók, közel a vezető sínekhez egy további eszköz a megbízhatóság érdekében.

A motor fordulatszámának rugalmassága Igény szerint a Ditec Traffic C felszerelhető INVERTER-rel, ami különböző sebességeket, gyorsítást és fékezést tesz lehetővé. A lágy indítás és lassított stop funkció része a rendszernek, ez csökkenti a mechanikus alkatrészek igénybevételét, biztosítva a magasabb megbízhatóságot és a gyorskapu hosszabb élettartamát.

Ideális megoldás nagy járműforgalomhoz, ami gyors áthaladást biztosít. A gyors nyitás és zárás minimalizálja a helyiség hőmérsékletváltozását. Esztétikus és biztonságos flexibilis ponyva A rendkívül vonzó megjelenésű flexibilis ponyva széles választékban kapható. Számos normál színben kapható, de kérésre egyedi színekben is rendelhető. Alkalmazható szeles körülmények közt, a szélálló ponyva változat használható 120 km/h statikus szélnyomásig.gyorskapu 
 

DITEC TRAFFIC CM gyorskapu


Megbízható és biztonságos, moduláris ellensúllyal és félautomata vésznyitóval
Fáradhatatlan, nagy nyílásokhoz

pvc gyorskapu 


Erős és megbízható, nagy nyílásokhoz A Ditec Traffic CM gyorskapu erős megbízható és biztonságos megoldás nagy bejáratokhoz. Ez a legjobb megoldás, szélnek kitett bejáratokhoz és különleges körülmények esetén, mint pl. alacsony nyomású helyiség. Jellemzője a beépített motor, az ellensúlyos kiegyensúlyozó rendszer, ellenőrző és biztonsági eszközök, és a gyors félautomata visszanyitó berendezés.

Az ellensúlyos kiegyenlítő rendszer biztosítja a nagy teljesítményű és biztonságos működést. A maximális működési biztonságot biztosítják a keretbe épített fotocellaérzékelők és a különleges élvédelem. A motor rugalmassága A Ditec Traffic CM motorja a lehető legkisebb energiafelhasználással működik, így energiát takarít meg, és meghosszabbítja az operátor élettartamát.

A mérettől függően 1 vagy 2 motorral kerül összeszerelésre. Biztonságos flexibilis ponyva A kapu emelését emelő szíjak végzik, amik emelik és fokozatosan összeszedik a különböző részeket a kapu felső részén. Az átlátszó ablakrészek jobb átláthatóságot és nagyobb biztonságot garantálnak a kapun áthaladóknak és a közelben dolgozóknak. 

műanyag gyorskapu

 
Sokszor találkozunk felméréseink alkalmával azzal a Vevői igénnyel, hogy a gyorskapu mögé helyezzünk el szekcionált ipari kaput is, itt tud ipari kapuinkról bővebben olvasni: Ipari kapu
 

 

Kattintson a zöld gombra és kérjen gyorskapura ajánlatot!

Itt tud ajánlatot kérni
 
 

Összefoglaló leírás a gyorskapu működésével és termékleírásokkal kapcsolatban

 
A gyorskapu nevét a gyors működésének köszönhetően kapta értelemszerűen, azonban sokan PVC gyorskapu vagy ipari gyorskapu néven ismerik. A neve is sugallja, a gyorskapuk legfontosabb erénye a sebességük. A magas anyagminőség és az üzembiztonság a gyorskapuk legfontosabb jellemzői. Beépíthetők kül-és beltérben egyaránt a közlekedési folyamatok optimalizálása, a belső klíma javítása, és az energiatakarékosság érdekében.


 
Olyan üzemekbe, gyárakba és csarnokokba, ahol az elválasztandó két légtér között hőmérséklet különbség jelentkezik és itt rendkívül fontos a gyors nyitás zárás a gyorskapu remek választás lehet. Jelentős targonca forgalom esetén a gyors nyitások szükségesek, nem lassítva így az üzemek működését. Gyorskapu telepítésünk rozsdamentes anyagból, húzókapcsolóval, hogy a targoncásnak ne kelljen kiszállni a nyitáshoz, így gyorsítva a folyamatot.
 

 
gyorskapu, ipari gyorskapu


 
A második legnagyobb erénye a gyors PVC kapuknak az Önjavító sínrendszer, itt amennyiben a kapunkat ütközés éri, nem kell elemeket cserélni benne. A kapunk azonnal visszatér a helyes működéshez szükséges sínszerkezetébe, egy speciális villámzárnak köszönhetően.
 
 
Az ipari és kereskedelmi épületekben feltétlen gondoskodni kell a zaj, a huzat, a rovarok, a hőveszteség és a por elleni védelemről.
 


Ipari gyorskaput legfőképpen olyan helyen alkalmazunk, ahol szükség van a nyílás gyors zárására, két olyan helyiség között, Nagy hőmérsékletkülönbség lehet egy raktár belseje és a kültér között, illetve a raktáron belül lévő hűtőkamra és a raktárhelyiség között.


 
A sebességtípustól függően általában 1-2 m/s nyitási sebességgel működnek. Az áthaladó szállító járműnek szinte lassítania sem kell, amennyiben kiválasztjuk a megfelelő nyitóberendezést. A gyorskapuk ellenállnak a nagy szélterhelésnek, a reset technológiának köszönhetően. Az esetleges kisebb-nagyobb ütközéstől, a gyorskapu sérülést az önjavító ponyvarendszer védi. A ponyván igény esetén bármilyen magasságban és mennyiségben átlátszó ablak alakítható ki.

 
A gyorskapuk kül- és beltérben optimalizálják a forgalmat, jelentősen javítják a belső tér klímáját és emellett még energiát is megtakarítanakA gyorskapu meggátolja a por és más szennyeződések bejutását, illetve a benti a hideg vagy meleg ki/beáramlását mivel lényegesen gyorsabb működtetésű, mint egy szekcionált ipari kapu.

 
Az ipari gyorskapu segítségével minimalizálható az épület hővesztesége, így nagy mennyiségű fűtési energia megtakarítás érthető el, miközben a működtetése kevés villamos energiát igényel. Az ipari gyorskapuk másodpercnyi gyorsaságú függőleges vagy vízszintes nyitásukkal elősegítik az üzemen belüli gyors működést.
Az átlátszó sávnak hála akár szabad ki- és belátást tesznek lehetővé számunkra.

 
Ipari gyorskapunkat biztonságos működés, hosszú élettartam és kiváló anyagminőség jellemzi, így sokáig tökéletesen alkalmazhatók nagy igénybevétel mellett is.
A kiegyensúlyozó rendszernek köszönhetően áramkimaradás esetén lehetővé teszi az ipari gyorskapu kézi működtetését, hála az automata vészkioldó egységnek.


 
Több színben is rendelhető a gyorskapu vagy más néven PVC gyorskapu.

 
Az ipari gyorskaput az ACS ütközésvédelmi rendszer védi az esetleges balesetekkel szemben, mely az előre beállított értéket meghaladó akadály észlelésekor azonnal visszanyitja az ipari gyorskaput. A gyorskapu működhet Induktív hurokkal, radarral, rádió frekvenciás távirányítással, nyomógombban vagy húzókapcsolóval is.

 
Az ipari gyorskapu kültéren is alkalmazható a kimagaslóan nagy a szélnyomással szembeni ellenállásnak köszönhetően. Raktárak, csarnokok és egyéb létesítmények külső és belső terét elválasztó gyorsjáratú kapujaként is tökéletesen megállja a helyét, hála a megerősített paneleknek.


 
A DITEC feltekeredő gyorskapuk tökéletes megoldást kínálnak mindenhová, ahol a helyiségek/légterek elválasztását gyorsan és biztonságosan működő, erőteljesen terhelhető ajtókkal szeretnék megoldani. A DITEC ipari gyorskapui kül- és beltéren egyaránt alkalmazhatók, működésük -30 és +50°C között teljesen problémamentes.
 

 

Gyorskapuk fajtái

 

DITEC SMART ipari gyorskapu:

Maximális nyílásméret 6000(szélesség) x 6000(magasság)mm, 0,8 - 1,5 m/s nyitási/zárási sebesség.
 

 

DITEC SMART RESET ipari gyorskapu:

Önjavító technológiával rendelkező gyorskapu, max. nyílásméret 4500(szélesség) x 4600(magasság)mm, 0,8-1,5 m/s nyitási/zárási sebesség.
 
 

DITEC SECTOR ipari gyorskapu:

Max. nyílásméret 6000(szélesség) x 6000(magasság)mm, 1-1,5 m/s nyitási/zárási sebesség.
 

DITEC SECTOR RESET ipari gyorskapu:

Önjavító technológiával rendelkező gyorskapu, max. nyílásméret 6000(szélesség) x 4600(magasság)mm, 1-2 m/s nyitási/zárási sebesség. 

Kattintson a zöld gombra és kérjen gyorskapura ajánlatot!

Itt tud ajánlatot kérni
 

 
 
Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...