Redőnykapuk, sávredőnyök - POLITROLL redőnykapu

 
POLITROLL redőnykapu
 

A POLITROLL felfelé gördülő redőnykapu kifejlesztése, azon ügyfelek egyedi igénye alapján történt, akik az üvegportálszerkezetek és a biztonsági redőnyrácsok előnyeit szerették volna egy termékben igénybe venni.

Miszerint a nagyfokú biztonság mellett, igényt tartottak a nagymértékű beláthatóságra (95%). Az így létrejött termék, rendkívül impozáns és praktikus védelmi lezárásokat biztosít, beltéren és kültéren egyaránt.
A redőnykapu szerkezetét tekintve, kiválóan alkalmas motoros működtetésre. Anyagát tekintve nagyszilárdságú 6mm-es vastagságú víztiszta polikarbonát elemekből készül, amelyek UV sugárzásnak ellenállnak.
A lamellák alumínium összefogó sávokkal vannak egymáshoz rögzítve, amelyek az egyedi igényeket kiszolgálva, a RAL színskála szerint szinterezhető. A redőnyelemek szellőzőegységekkel is rendelhetőek.

Itt tud ajánlatot kérni


A redőnykapuk legnagyobb ajánlott gyártási szélessége 6 méter.

MABISZ minősítése szerint, önálló mechanikai védelem, 10 percen túli betörésállósággal.

Felhasználási területek:
  • családi házak, nyaralók,
  • áruházak, bevásárlóközpontok, üzletek,
  • családi házak,
  • térelválasztás,
  • stb.

Amennyiben a biztonsági rács helyett vagy mögé ipari kaput szeretne telepíttetni úgy arról itt tud olvasni: Ipari szekcionált kapu
Itt tud ajánlatot kérni

 
 
Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...