Kapunyitó automatikák - Kapunyitó szettek

 
 

Kapunyitó automatikák - Kapunyitó motorok


Kérjen kapunyitó automatikára árajánlatot vagy műszaki segítséget!
Állunk rendelkezésére.

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, ami pontosan illeszkedik az Ön és cége igényeihez, illetve a helyszín adottságaihoz, úgy kérjen árajánlatot és mi 1 napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
 

Előre elkészített, igényes csomagolásban megrendelhető kapunyitó készletek, szettek.

Ditec kapunyitó szettek

AMAKSZ Kft. a DITEC termékek hivatalos szakkereskedője.

DITEC NEOS - Tolókapu, úszókapu automatika

Tolókapu és úszókapu automatika
 
Vezérlő egység beépített rádióvevővel. Egy teljes termékskála az ön lakossági és könnyű üzleti alkalmazásaihoz.A vezérlő egységet beépítették a hajtóműbe és ellátták fejlett funkciók széles
választékával. A Ditec NeoS könnyen, gyorsan telepíthető és üzemeltethető.
 

Készlet a 300 kg - 600 kg tömegű tolóajtó szárny mozgatásához


A készlet egy csomagba összekészítve az automatikát, a vezérlő egységet és a szükséges biztonsági kiegészítőket tartalmazza, amelyek egy alaprendszer elkészítéséhez szükségesek, ami a végfelhasználó igényei, vagy pedig az alkalmazandó előírásoknak megfelelően bővíthető. Összetétele: 1 db meghajtómotor a fogaskerekes hajtáshoz előkészítve, 1 db CS12E típusú, beépített rádióvevővel ellátott vezérlő egységgel, 2 db ZEN(ZEN2+ZEN2W) két csatornás távirányítóval,1 pár LIN 2 fotocella, 4 m CRV6 fogasléc.


 

DITEC OBBI - szárnyas kapunyitó automatika


Akciós ár: bruttó 125.000 Ft


szárnyas kapunyitó szett

Többfuratos szerelvények a könnyű felszereléshez. 24 V-os meghajtómotor. Kulcsos kioldás a kézi működtetéshez. Karcsú és elegáns kialakítás, ami könnyen illeszthető az összes típusú kapukerethez. Opcióként az akkumulátoros üzemeltetés biztosítja még hálózat kimaradáskor is a megszakításmentes működést.

Az E2H vezérlő egységgel a részleges nyitás, a sebesség szabályozás, a lágy indítás és megállás kiválasztható.A készlet egy csomagba összekészítve az automatikát, a vezérlő egységet és a szükséges biztonsági kiegészítőket tartalmazza, amelyek egy alaprendszer elkészítéséhez szükségesek, ami a végfelhasználó igényei, vagy pedig az alkalmazandó előírásoknak megfelelően bővíthető.
DO IT OBLS tartalma: 2 db OBBI 3BH automatika, 1 db LCU30H vezérlő, 1 pár LIN2 infra sorompó, öntanuló rádió vevő, 2 db ZEN(ZEN2+ZEN2W) kétcsatornás távirányító, 1 db E109B figyelmeztető panel.


 

DITEC PWR - szárnyas kapunyitó automatika 5 m-es kapuszárnyig


kapunyitó automatika

Robusztus és nagymértékben ellenáll a fokozott igénybevétellel szemben (6000 N vonóerő a nehéz terhelésű beépítéseknél). A 24 V-os motorral működik főbb jelmmezői részleges nyitás, a szabályozható sebesség, a lágy indítás és lágy megállás lehetősége.

A porvédő kefék és a végállás kapcsoló a szabványos kialakítás egységei. Könnyen használható kulcsos kioldás lehetősége a kézi működtetéshez.

Könnyen felszerelhető!
Modern kialakítás, ötletes forma.


A készlet egy csomagba összekészítve az automatikát, a vezérlő egységet és a szükséges biztonsági kiegészítőket tartalmazza, amelyek egy alaprendszer elkészítéséhez szükségesek, ami a végfelhasználó igényei, vagy pedig az alkalmazandó előírásoknak megfelelően bővíthető.


DITPWR25HLS összetétele: 2 db PWR25H automatika,1 db LCU30H vezérlő a beépített rádió vevővel,1 pár LIN2 fotocella,2 db ZEN(ZEN2+ZEN2W) kétcsatornás távirányító. 

DITEC FACIL - ARC karos működtetésű automatikák nyíló kapukhoz, 2,5 - 5 m -es kapuszárnyigkapunyitó motorA műanyag burkolata időjárásálló és kellemes megjelenésű. A kézi működtetést a mellső oldalán elhelyezett és könnyen hozzáférhető kulcsos kioldó rendszer biztosítja.

A távkioldó rendszerhez és (Facil esetében) a leválasztást jelző mikrokacsoló beszereléséhez előkészítve. Komplett mechanikai végállások (Facil-nál). Az Arc 1BH egység a rendkívül nehéz igénybevételhez és a nehéz kapuszárnyakhoz használható.

A készlet egy csomagba összekészítve az automatikát, a vezérlő egységet és a szükséges biztonsági kiegészítőket tartalmazza, amelyek egy alaprendszer elkészítéséhez szükségesek, ami a végfelhasználó igényei, vagy pedig az alkalmazandó előírásoknak megfelelően bővíthető. A DO IT FCLS tartalma: 1 db FACIL 3EH automatika, beépített vezérlővel és rádióvevővel + 1 db FACIL 3H automatika + 2 db ZEN(ZEN2+ZEN2W)kétcsatornás távirányító + 1 pár LIN2 fotocella +1 db E109B figyelmeztető panel.

 

DITEC CUBIC6 - Földalatti hajtású automatika egyszárnyú, 3,5 m -es nyíló kapuszárnyig


Földbe süllyesztett kapunyitóVíz ellen tömített meghajtómotorok. Rozsdamentes vagy galvanizált horgany bevonatú alapozó ház. 24 V DC és 230 V AC változatban rendelhető. 110 o -ra nyitható és a házon belülre szerelhető a mechanikai végállás. A kioldó egység a kapu mindkét oldaláról működtethető a finom kialakítású kulcsos és karos összekapcsoló rendszerrel. Nem változtatja meg a kapu stílusát és esztétikai megjelenését.

A készlet egy csomagba összekészítve az automatikát, a vezérlő egységet és a szükséges biztonsági kiegészítőket tartalmazza, amelyek egy alaprendszer elkészítéséhez szükségesek, ami a végfelhasználó igényei, vagy pedig az alkalmazandó előírásoknak megfelelően bővíthető. Összetétele: 2 db CUBIC 6H meghajtómotor + 2 db CUBIC 6C alapozó ház + 2 db CUBIC 6L csatlakozó karozat + CUBIC 6SBL karos kioldó rendszer + 1 db LCU40H vezérlő a beépített rádió vevővel + 1 pár LIN2 fotocella + 2 db ZEN(ZEN2+ZEN2W)kétcsatornás távirányító+1 db FL24 villogó lámpa.
 

DITEC TOP - Mennyezetre szerelt garázsajtó automatika szekcionált és rugós kiegyensúlyozású garázskapukhoz


garázskapu automatikaA DITEC TOP 603/903 egyesití a 600 N/1000N erőt a megbízhatósággal. Rendkivül gyors és diszkrét, köszönhető a csendes motornak és az új bordás szíj rendszernek. A motor különböző sebességen működteti a kaput a biztonságos nyítás érdekében és a hozzá tartozó ugrókódos távírányító rendszer megakadályozza, hogy kivülről klonozzák. Összeszerelése és programozása rendkívül egyszerű és gyors a külső LED kijelzőnek köszönhetően. Alapfunkciók a részleges nyítás és a testreszabható fényjelzés.


A készlet egy csomagba összekészítve az automatikát, a vezérlő egységet és a szükséges biztonsági kiegészítőket tartalmazza, amelyek egy alaprendszer elkészítéséhez szükségesek, ami a végfelhasználó igényei, vagy pedig az alkalmazandó előírásoknak megfelelően bővíthető. Összetétele: 1 db előszerelt meghajtó egység a beépített vezérlővel és rádióval, valamint a lámpával, kiegészítve a (3 db) 1 mes acél megvezetővel, bordás szíjjal, 2 db ZEN(ZEN2+ZEN2W) kétcsatornás távirányítóval.

 

Sommer kapunyitó szettekkapunyitó szettA szettek tartalma: Reed-relés kapunyitók végállási lassítással, állítható hátsó konzolok, 1 db DTS-A 24 vezérlő központ 112 memós rádióvevővel (IP65-ös házban), 1 pár fotocella és 2 db 4020-as 4-csat. távadó.
 
  • Twist 200 E2, kétszárnyú szett 2,5 m: 200 kg, 50%-os kapu fedettségig, max. nyitás 129 fok.
  • Twist 200 EL2: hosszabb löket, kétszárnyú: 2,5 m, 200 kg, 50%-os kapu fedettségig, max. nyitás 140 fok, akár 320 mm forgáspont mélységhez.
  • Sommer Twist 350 egy -és kétszárnyú szettek, rozsdamentes hajtómű alkatrészekkel
  • Sommer Twist XL nagyteljesítményű kapunyitó: 500 kg / 5 m szélességig (3 m felett vill. zár használata ajánlott),rozsdamentes hajtómű alkatrészek, 40%-os munkaciklus

 

Sommer tolómotorok és szettek.A szettek tartalma: 24V hajtómű beépített vezérléssel, rádióvevő, 1 pár 7020V fotocella és 2 db 4020V 4-csat. távadókapunyitó szettSTArter+ tolómotor szett + 4 m danamit fogasléc, 400 Kg /8 m-ig, 24V, lakossági felhasználásra


RUNner tolómotor szett + 4 m danamit fogasléc,600 kg / 8 m-ig, 24V. Új ST-B-1 vezérléssel. Max. 220 mm / sec sebesség. ED40%. Élvédelem beköthető.


 

Came kapunyitó szettektolókapu automatika szett
Komplett 24V rendszer tolókapu mozgatásához 400kg-os kapusúlyig 24V motorral, beépített vezérléssel, AF43S 433Mhz-es frekvenciakártyával, 2db TOP-432EV kétcsatornás fixkódos mini távkapcsolóval, 1pár DIR10 fotocellával.

szárnyas kapunyitó szett

Kétszárnyas kapuhoz, 2,2m/250kg/szárny, 2db 24V motorral, különálló vezérléssel, AF43S 433Mhz-es frekvenciakártyával, 2 db TOP-432EV kétcsatornás fixkódos mini távkapcsolóval, 1pár DIR10 fotocelláva.

szárnyas kapunyitó automatika

Kétszárnyas kapuhoz, 2m/250kg/szárny, 2db 24V motorral, az egyikben beépített vezérléssel, AF43S 433Mhz-es frekvenciakártyával, 2db TOP-432EV kétcsatornás fixkódos mini távkapcsolóval, 1pár DIR10 fotocellával.kapunyitó szett


BXV
- Komplett 24V rendszer tolókapu mozgatásához 600kg-os kapusúlyig 24V-os motorral, beépített ZN7 kijelzős vezérléssel, AF43S 433Mhz-es frekvenciakártyával, 2db TOP-432EE kétcsatornás fixkódos mini távkapcsolóval, 1pár DIR10 fotocellával, 1db villogó lámpával.
földbe süllyesztett kapunyitó

FROG-SET
komplett süllyesztett szárnyaskapu-hajtás 230V irreverzibilis motorral, állítható erő, javasolt kapuszárny max. 3,5 m/400kg
Kétszárnyas kapuhoz 2db FROGA motorral, 2db FROGCF motorházzal, 2db A4364 kireteszelővel, 1db ZF1 vezérléssel, vezérlésházzal, 1db AF868 frekvenciakártyával, 2db TOP-862EV kétcsatornás távkapcsolóval és 1 pár DIR-10 fotocellával.

karos kapunyitó motor, automatika
FAST-SET komplett karos szárnyaskapu-hajtás 230V irreverzibilis motorral, állítható erő,javasolt kapuszárny max. 2,3 m/200kg.
Kétszárnyas kapuhoz 1db FA70230 motorral, 1db F70230CB motorral, beépített ZF1 alapvezérléssel, AF868 frekvenciakártyával, 1 db TOP-862EV kétcsatorná távkapcsolóval, DIR10 fotocella-párral.
 
FAST40-SET komplett karos szárnyaskapu-hajtás 24V irreverzibilis motorral, állítható erő, lassítás és nyomaték érzékelés javasolt kapuszárny max. 2,3 m/200kg
Kétszárnyas kapuhoz 1db FA4024CB motorral, 1db FA4024 motorral, beépített ZL94 vezérléssel, AF868 frekvenciakártyával, 1 db TOP-862EV kétcsatornás távkapcsolóval, DIR10 fotocella-párral.


kapunyitó automatika
FERNI-SET komplett karos szárnyaskapu-hajtás 230V irreverzibilis motorral, állítható erő, javasolt kapuszárny max. 4 m/400kg
Kétszárnyas kapuhoz 2db F1000 motorral, 1db ZF1 vezérléssel, vezérlésházzal, 1db AF868 frekvenciakártyával, 2db TOP-862EV kétcsatornás távkapcsolóval és 1pár DIR-10 fotocellával.


 
Kétszárnyas kapuhoz 2db F1000 motorral, 1db ZF1 vezérléssel, vezérlésházzal, 1db KLR háromcsatornás
ugrókódos rádióvevővel, 2db KLT1 négycsatornás ugrókódos távkapcsolóval és 1pár DIR-10 fotocellával. 


kapunyitó automatika


AXO komplett csavarorsós szárnyaskapu-hajtás 24V irreverzibilis motorral, intenzív használatra, állítható vonóerő max. 4500N, javasolt kapuszárny max. 3 - 5m/500 - 400kg
Kétszárnyas kapuhoz 2db AXO3024 motorral, ZLJ24 vezérlés műanyag házzal, trafókkal, AF868 frekvenciakártyával, 2 db TOP-862EV kétcsatornás távkapcsolóval, 1 pár DIR10 biztonsági fotocellával.
 

kapunyitó automatika


KRONO komplett csavarorsós szárnyaskapu-hajtás 230V irreverzibilis motorral, állítható vonóerő max. 3000N, javasolt kapuszárny max. 3 m/400kg
Kétszárnyas kapuhoz 2db KR310D/S motorral, ZF1 vezérléssel, RIR315 műanyag házzal, egycsatornás AF868 frekvenciakártyával, 2db TOP-862EV kétcsatornás távkapcsolóval.

tolókapu automatika szett
 
UNIS komplett rendszer tolókapu mozgatásához BX motorral, 4-es fogaskerék modullal (javasolt kapusúly max. 250/300 kp)
Tolókapuhoz 1db BX-74 motorral, beépített ZBX-74 vezérléssel, AF868 frekvenciakártyával, 2 db TOP-862EV kétcsatornás távkapcsolóval

UNIS KLING Tolókapuhoz 1db BX-74 motorral, ZBX-74 vezérléssel, 1db KLR1 háromcsatornás ugrókódos rádióvevővel, 2db KLT1 háromcsatornás ugrókódos távkapcsolóval, 4m CGZN4 fogasléccel, DIR10 fotocellával


garázskapu automatika
 
UNIV komplett rendszer billenő- és szekcionálkapuk mozgatásához finom indítással, zárási végálláslassítással, intenzív használatra is.
Komplett forgásérzékelős rendszer V6000 (F=500N), V06001 sínnel, lánccal, max. 2,2m magas szekcionált vagy 2,3m magas billenő kapukhoz, vezérléssel, beépített rádióvevővel, 1db TOP-432EE kétcsatornás mini távkapcsolóval.
garázskapu automatika
 
UNIV2 Komplett forgásérzékelős rendszer VER10 motorfejjel (F=1000N), V0679 C-sínnel, lánccal, ZL56 vezérléssel, AF43S frekvenciakártyával, 1db TOP-432EE kétcsatornás távkapcsolóval kapu, max. felülete 18m2 (bordásszíjas, illetve magasabb kapu esetén más sín felárért választható)

UNIV3 Komplett forgásérzékelős rendszer VER12 motorfejjel (F=1200N), V0679 C-sínnel, lánccal, ZL56 vezérléssel,
AF868 frekvenciakártyával, 1db TOP-862EE kétcsatornás távkapcsolóval, kapu max. felülete 21m2
(bordásszíjas, illetve magasabb kapu esetén más sín felárért választható)

 
 
Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...