Redőnykapuk, sávredőnyök - Perforált felületű sávredőny

 
Perforált felületű sávredőny
 

sávredőny, biztonsági rács, perforált rács, detektív rács, sávredőny, redőnykapu
 

A perforált acél biztonsági redőnykapuk  feladata a magasfokú biztonság, és a beláthatóság. Szerkezeti kialakításával és anyagával és minden elemével ezen feladatokat hivatott ellátni. A redőnypalást masszív horganyzott acéllemezekből készül, de rendelhető alumínium, rozsdamentes- és saválló acél kivitelben egyaránt. Anyagvastagsága 0,8mm és 1,2 mm között rendelhető.Itt tud ajánlatot kérniÁltalában lakások, üzlethelyiségek és különböző áruházak belső tereinek védelmére alkalmazzák. Perforált felületének köszönhetően, zárt állapot közben is szabad légáramlást és betekinthetőséget biztosít.Ezen sávredőny a súlyától és méretétől függően lehet kézi, vagy motoros vezérlésű.


 

Gépi mozgatás esetén lehet teljesen automata, amikor a nyitó vagy a záró parancsra magától, egyéb beavatkozás nélkül végrehajtja a nyitási, vagy zárási ciklust. Rendelhető továbbá „Totman” üzemmódban, amikor a sávredőny csak akkor megy fel, vagy le irányba, ha egy kezelőszemély a kulcsos kapcsolót elfordítva-, vagy egy billenő kapcsolót lenyomva tart.


 

Felhasználási területek


 

áruházak, bevásárló központok, piacok

kirakatok, üzletek, átszellőzést igénylő helyek

családi házak, nyaralók, erkélyek

garázsok, mélygarázsok

stb.Itt tud ajánlatot kérni

 
 
Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...