Ipari gyorskapuk - Szalagfüggöny

 
Szalagfüggöny
 

STRIP PVC hajlékony szalagfüggönyök

 

Átlátszó és flexibilis. Az egyszerűség, hatékonyság, alacsony költség és sokoldalúság, valamint az energiatakarékosság szimbóluma. A szalagok hő- és hangvisszaverő tulajdonságúak, változatos szélességben és vastagságban rendelhetőek, sokféleképpen átlapolhatóak. Elhúzható kivitelben, ha a nyílásban sűrűn mozgatnak nagyobb tárgyakat, vagy ha az időjárás függvényében a nyílást tartósan nyitva kívánják hagyni.
 

  • Gyors felszerelés és magas fokú működőképesség
  • A PVC anyagú, méretre vágott szalagok, speciális sínredszerre erősítve. Ez teszi lehetővé, hogy a szalagok szétnyíljanak, ezzel megelőzve az áthaladás közbeni sérülést.
  • A szalag elrendezési megoldások sokfélesége teszi lehetővé az összes felszerelési igény kielégítését.


PVC szalag méretek:

  • 200 mm széles 2 mm vastag
  • 300 mm széles 3 mm vastag
  • 400 mm széles 4 mm vastag

Normál vagy hűtőházi kivitelben.

 

Bach Smoke DA-D180 típusú füstkötény függöny


Bach Smoke DA-D180 típusú füstkötény függöny, mely függőleges síkban mozogva zárja a szabad felületet, közben biztosítva a menekülési útvonalat. A rendszer szerelvényekkel, galvanizált felületképzésű acél elemekkel, ezüst színben készülnek, de mást színt is lehet választania a Tisztelt ügyfélnek. A függöny automatikusan lezárja a nyílást tűzjelző berendezés jelzésére. A termék 230V energia igényű. A függöny működéséhez 230V AC, 50Hz, 16A táp, illetve tűzjelző rendszer normál bontó jele szükséges.

 

Kérem nézze meg videónkat füstkötény függöny telepítésünkről:


 

 
 
Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...