Redőnykapuk, sávredőnyök - Feliratos sávredőny

 
Feliratos sávredőny
 


A feliratos acél biztonsági sávredőny feladata a nagyfokú biztonság megteremtése, illetve az átszellőztetés és beláthatóság biztosítása.  Így üzletek, csarnokok, bevásárlóközpontok védelmére kiválóan alkalmas. A redőnypalástok nagyszilárdságú horganyzott acéllemezekből készülnek, amely igény szerint rendelhető alumínium, rozsdamentes- és saválló acél kivitelben is.


Itt tud ajánlatot kérni

Tökéletesen cégre és személyre szabható redőnykapuk, amelyen feltüntethetünk céglogókat, feliratokat, egyedi mintázatokat. Természetesen a biztonsági tulajdonságait ugyanúgy megtartja, mint a többi sávredőny.


Gépi mozgatás esetén lehet teljesen automata, amikor a nyitó vagy a záró parancsra magától, egyéb beavatkozás nélkül végrehajtja a nyitási, vagy zárási ciklust. Rendelhető továbbá „Totman” üzemmódban, amikor a sávredőny csak akkor megy fel, vagy le irányba, ha egy kezelőszemély a kulcsos kapcsolót elfordítva-, vagy egy billenő kapcsolót lenyomva tart.

A feliratosacél biztonsági acél sávredőny kinézete alapesetben horganyzott acél megjelenést biztosít, de elkészítjük rozsdamentes és RAL színű szerint porfestett színekben is.


A feliratos acél biztonsági sávredőnytípus, kombinálható tömör és perforált kialakítású lamella egységekkel is, így tetszés szerinti redőnyfelület alakítható ki.


 
Felhasználási területek

áruházak, bevásárló központok, piacok, üzletek

családi házak, nyaralók, erkélyek

stb.
 


 
Amennyiben a biztonsági rács helyett vagy mögé ipari kaput szeretne telepíttetni úgy arról itt tud olvasni: Ipari szekcionált kapu


 
Itt tud ajánlatot kérni

 
 
Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...