Redőnykapuk, sávredőnyök - Tömörfelületű sávredőny

 
Tömörfelületű sávredőny
 A tömör felületű acél biztonsági sávredőnyeink a  redőnyökhöz hasonló ugyan, de kialakításukat és szerkezetüket tekintve teljes mértékben a biztonságot hivatott biztosítani.


Magasfokú biztonságot teremt  megteremtése és a belátás elleni védelem biztosít. Szerkezeti kialakításával és anyagával és minden elemével ezen feladatokat hivatott ellátni. A redőnypalástok nagyszilárdságú horganyzott acéllemezekből készülnek, de egyedi igény szerint rendelhető alumínium, rozsdamentes- és saválló acél kivitelben is.
Anyagvastagsága 0,8mm és 1,2 mm között választhatóak.
Európában a legelterjedtebb redőnykapu az összes típus közül.4 db óriás méretű (6000*4500mm) motoros sávredőny telepítésünk kamondi csarnokhoz.

 


Itt tud ajánlatot kérniA redőnykapuk nyitása és zárása a szerkezeti mérettől és súlytól függően kézi, illetve motoros lehet.

 
Motoros működéskor, lehet vezérlés nélküli úgy nevezett „Totman” üzemmódú, amikor a sávredőny csak akkor megy fel, vagy le, hogy ha egy kezelőszemély például egy kulcsos kapcsolót elfordítva-, vagy egy billenő kapcsolót lenyomva tart.  Teljesen automatikus működtetésű is lehet, amikor az intelligens motorvezérlőn található "fel" vagy "le" gombok segítségével egyszeri impulzus hatására magától elvégzi a kiadott parancsot.

Vészleállítás miatt a vezérlésen egy harmadik stop gomb is található. A
biztonsági redőnykapuk által lezárt nyílásokban közlekedőket biztonsági fotocella védi a rácsukódás ellen, azaz a rendszer rendkívül biztonságos is. 
A redőnykaput egyedi RAL színekben is megrendelhetőek, amely így a külső homlokzathoz is tökéletesen idomul.


 
Számunkra nincs lehetetlen. Amit mások nem vállalnak mi kihívást látunk benne. Egyedi antracit szinterezésű, motoros acél sávredőny telepítésünk lejtős nem sík talajhoz illeszkedve:

acél sávredőny, motoros sávredőny
 

 
Felhasználási területek
 
 üzletek, kirakatok, raktárak elválasztása és védelme
 
 ajtók, ablakok, teraszok és erkélyek védelme
 
garázsok  védelme
 
kocsibeállók lezárása
 
épületek, gazdasági bejáratok védelme
 
nagy fesztávú lezárások kialakítása
 
stb.
 

Nézze meg videónkat a telepített acél sávredőnyről: Sávredőny

 
Amennyiben a biztonsági rács helyett vagy mögé ipari kaput szeretne telepíttetni úgy arról itt tud olvasni: Ipari szekcionált kapu
 
 

Itt tud ajánlatot kérni

 
 
Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...