Kapunyitó automatikák - Garázskapu automatikák

 
Garázskapu automatikák
 

 

 

Mit ér egy garázskapu megbízható automatika nélkül? 

Hát, nem sokat
 

Jöjjön, és ismerje meg automatikáinkat!

Ha szimpatikusnak találja termékeinket akkor mindenképp kérjen ajánlatot. 


Érdemes elolvasnia,


mivel kizárólag olyan népszerű termékeket forgalmazunk, amelyek világszerte nagy népszerűségnek örvendenek. 
SZÓVAL 

Ditec garázskapu automatika

Ditec TOP603 és TOP903 - Mennyezetre szerelt ajtómozgató a szekcionált és billenő lakossági garázskapukhoz

AMAKSZ Kft. a DITEC termékek hivatalos szakkereskedője. 
garázskapu motorGarázskapu automatika szíjas hajtással. Főleg lakossági kapuk automatizálására ajánlott, melynek felülete maximum 9 – 17 nm lehet.
A maximális kapu magasság 3 méter lehet. Multifunkcionális, digitális kijelzöjű vezérlővel van szerelve (akadályérzékelés, max. erejű indítás, automata zárás, sebesség szabályozás, integrált rádió vevő, stb.). Végállás kapcsolókat nem igényel, a beépített encoder segítségével a vezérlő mindig tudja, hogy hol tart a kapu mozgása. A véghelyzetek előtt lassít. Önzáró hajtóművel rendelkezik, melyet áramszünet esetén huzalos kioldóval lehet kioldani, vagy az akkumulátoros készlet csatlakoztatásával szünetmentesíteni.


 


 

ISMEREM A DITEC TERMÉKEKET, EZÉRT NEM BÍZOM A VÉLETLENRE

 

Itt tud ajánlatot kérni 

 

 

Sommer garázsajtó nyitók

made in Germany 5 év gyári garanciaEgyszerű, mégis különlegesség a piacon!

Hogyan nyissunk ki úgy egy garázskaput, hogy lecsökkentsük a motor mechanikai terhelését, kevesebb kopó alkatrészük legyen, csendes üzemű megoldást kapjunk és mindez átlátható legyen?

30 éve a német Sommer cég kitalálta a megoldást: a lánc marad, a motor megy! A mennyezetre rögzített sínben egy előfeszített láncon mozog a motor, így nincs zörgő, körbefutó lánc. Az alapelv annyira jó, hogy mind a három – különféle célra és terhelésre kifejlesztett - modellünknél ugyanaz.

Termékeink 8 m2-es lakossági kapuktól akár a 15 m2-es ipari vagy teremgarázs kapukra használhatóak.

 

Milyen szempontok alapján válasszunk?
- mekkora, hány m2 a kapulap és milyen kaput kell kinyitni (szekcionált, oldalt szekcionált, billenő, kétszárnyú)
- hova szeretném szerelni a vezérlést, hol van 230 voltos tápfeszültség (Duo Vision sorozat: különálló vezérlés, Sprint Evolution és Marathon: integrált vezérlés).
- milyen a kapum kihasználtsága, mekkora a tervezett napi nyitásszám? A lakosság motorok 15-os, az izmosabb Marathon is Marathon tiga sorozat 40%-os munkaciklusú.
- milyen gyorsan szeretném nyitni a kaput? A Duo Rapido 220 mm /sec nyitási sebességre képes, max. 10 m2 kapulap méretig!
- hány beállós a garázs, hány darab távadót szeretnénk használni? A lakossági motorokba épített rádióvevők 112 kódot tudnak tárolni, míg a Marathonok 446-ot, így terem – és gyűjtőgarázsokhoz az utóbbi javasolt.
 

Vigyázat, annyira jó ötlet, hogy másolják! A Sommer termékek minden esetben rendelkeznek gyári azonosítóval, így akár évek múlva is pontosan lehet tudni, hogy milyen berendezéshez kellhet plusz távadó vagy felújító csomag.
 

A Sommer saját fejlesztésű Somloq ugrókódos rádiói a teljes lehallgatás védelmet és illetéktelen másolás elleni védelmet élvezik. A 868 MHz-es frekvencia kiemelkedő zavarvédettséggel rendelkezik.Minden lakossági motorszettünk része a beépített rádióvevő és egy darab 4020-es, 4-csatornás Somloq távadó.Termékpalettánk három fő termékcsoportból áll. Felhívjuk figyelmét, hogy cégünk csak azokat a Sommer garázsajtó-nyitó szetteket forgalmazza, amelyeket véd az 5 éves gyári garancia.


Az alapmodellünk a Sprint Evolutiongarázskapu nyitó motor sommer

550 vagy 800 N húzóerő, 8 – 9,5 m2 kapulapig ajánljuk. A vezérlés a sínvezetés végén található. Egyszerűen, kevés szerszámmal felszerelhető, családi házak kapuira ideális.Különleges helyszínekre:garázskapu nyitó motor

Duo Vision – különálló vezérléssel. Ilyet nem biztos hogy sok szomszédnál talál!
500, 650 vagy 800 Newton húzóerő, 8 – 12 m2 kapu méretig ajánlott, akár szűkös garázsokhoz is.Teremgarázsokhoz vagy ipari kapukhoz is a Marathon és a Marathon tiga sorozatot ajánljuk. 500 – 1100 Newton húzóerővel akár 15 m2-es kaput is kinyit. Ha Ön karbantartja a kaput és a motort, a Marathon akár 80000 garázskapu nyitó motornyitást is kibír fődarab csere nélkül!

A tiga sorozat kifejezetten teremgarázsokhoz készül, beépített kétirányú forgalomirányítással. Mindent megtalál egy dobozon belül. A tiga SLX sorozattal, a külön dobozban lévő vezérléssel nem gond egy magasabb vagy nehezen hozzáférhető kapun lévő Marathon tiga beállítása.

Mindegyik hajtómű szettünk toldható sínvezetésekkel készül, így elméletileg 4-5 m magas ipari kaput is ki tudunk nyitni – természetesen a gyári ajánlások szigorú betartásával.


 


 
 

KÍVÁNCSI VAGYOK A SOMMER TERMÉKEK ÁRAIRA!

 

Itt tud ajánlatot kérni

 

Came garázskapu nyitó motor

Igényes kivitel digitális kijelzővel


 

V6000 – garázskapu nyitó szettgarázskapu nyitó motor

 

Az új kifinomult és elegáns model első osztályú alapanyagokból, kipróbált és jól bevált, megbízható technológiával készült. A különböző láncos és bordásszíjas síneknek
köszönhetően bármilyen kapu típushoz használható. Az új V6000 motort az összes lakossági kaputípus mozgatására tervezték. Ellensúlyos billenőkapu, rugós billenőkapu és
szekcionált kapu is egyszerűen működtethető, a szett gyorsan és könnyen telepíthető. A V6000 24 V-os motorjával és korát megelőző formatervezéssel nyújtja a felhasználóknak a CAME tradicionális megbízhatóságát az EN szabványoknak megfelelően. Komplett rendszer minden felmerülő igény kielégítésére.

 

Komplett forgásérzékelős rendszer V6000 (F=500N), V06001 sínnel, lánccal, max. 2,2m magas szekcionált vagy 2,3m magas billenő kapukhoz, vezérléssel, beépített rádióvevővel, 1db TOP-432EV kétcsatornás mini távkapcsolóval.
 

VER12 – garázskapu nyitó szettgarázskapu automatika

 
Komplett forgásérzékelős rendszer VER12 motorfejjel (F=1200N), V0679 3,02m hosszú C-sínnel, 2,2m magas szekcionált kapuig, lánccal, ZL56 vezérléssel, AF868 frekvenciakártyával, 1db TOP-862NA kétcsatornás távkapcsolóval (bordásszíjas, illetve magasabb kapu esetén más sín felárért választható maximális felület 21m2) 


 

KL-600-1000 – garázskapu nyitó szettgarázskapu motor
Garázsajtó nyitó húzómotor, 600N, egyrészes 3,30m láncos vagy bordásszíjas sínnel, 2db ugrókódos távkapcsolóval, 2,5m magas kapuig, maximális kapufelület 10m2Garázsajtó nyitó húzómotor, 1000N egyrészes 3,85m láncos vagy bordásszíjas sínnel, 2db távkapcsolóval, 3m magas kapuig, maximális kapufelület 14m2


Tekintse meg garázskapuinkat, itt tud bővebben olvasni róla: Garázskapu

Itt tud ajánlatot kérni

 
 
Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...